Succés
Societat Successos 05/09/2022

Detenen un taxista per abusar sexualment d'una menor a Palma

La jove va contactar amb el conductor que ja l'havia duita el mes de maig

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat el conductor d'un taxi del servei públic per un possible cas d'abusos sexuals d'una menor mentre la traslladava fins al seu domicili, segon ha detallat el cos en un comunicat.

Els fets varen ocórrer durant la matinada del 3 de setembre, quan l'al·lota va sol·licitar els serveis del taxista mitjançant una telefonada. La menor ja tenia el contacte d'aquest home, perquè ja l'havia duita el mes de maig i ell mateix l'hi va oferir per si ho necessitava en una altra ocasió.

El xofer va anar fins al lloc on li havia indicat la jove per recollir-la i li va demanar que pujàs al seient davanter del vehicle, a més de fer-li unes besades com a presentació. En aquell moment, començà a fer comentaris sobre la bellesa de la jove i, mentre el vehicle circulava, la conversa pujava de to i adquiria connotacions sexuals. Més endavant, el conductor li va fer diversos tocaments a les parts íntimes en contra de la seva voluntat i, fins i tot, li va mostrar les seves.

La menor va demanar al taxista que s'aturàs reiteradament, encara que no li va fer cas, fins que la va deixar als voltants del seu domicili. Una vegada va arribar a ca seva, l'al·lota va explicar el que havia succeït a la mare i el mateix dia varen interposar la denúncia. Després de la investigació dels fets, la Policia va detenir l'home per un presumpte delicte contra la llibertat sexual.

stats