Succés
Societat Successos 01/10/2022

Detenen dos homes per agredir sexualment una dona a Palma

La Policia Nacional va arrestar aquest dijous dos individus de 29 i 30 anys per una agressió comesa el 16 de setembre

ARA Balears
1 min
Agent de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut dos homes com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual a una dona, comès el 16 de setembre a Palma. Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, dijous agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia varen detenir dos homes, de 29 i 30 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual a una dona.

La recerca es va iniciar amb motiu de la denúncia interposada per una jove. La víctima era en un local del passeig Marítim de Palma quan se li va acostar un dels homes, al qual coneix de vista, i després s'hi sumaren un amic del jove i una amiga de la denunciant. Més tard varen anar tots junts a un altre local fins que es van dirigir al domicili d'un dels detinguts.

Al domicili, un dels individus va agafar la dona per la cara i va intentar ficar-li alguna substància suposadament estupefaent. L'home va agafar la víctima per les espatles, la va dur a una de les habitacions i la va empènyer contra el llit, on la va agredir sexualment. Posteriorment, va entrar a l'habitació l'altre arrestat, qui va propinar diverses bufetades a la denunciat a la cara, li va llevar la roba i també la va agredir sexualment.

L'afectada va demanar per la seva amiga, qui havia abandonat l'habitatge abans dels fets. Llavors es va personar a l'hospital i a dependències de la Policia Nacional per interposar una denúncia. D'aquesta manera, la UFAM va dur a terme una recerca i dijous va detenir els dos homes com a presumptes autors d'una agressió sexual.

stats