Successos
Societat Successos 19/08/2023

Detenen un home tres vegades en tres dies per robatoris amb violència a Palma

El primer robatori va tenir lloc l'11 d'agost, al barri de la Vileta

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 40 anys fins en tres ocasions diferents en tres dies, com a presumpte autor de tres robatoris amb força en domicilis i un robatori amb violència i intimidació, a Palma.

Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa i ha recollit Europa Press, el primer robatori va tenir lloc l'11 d'agost a les 12.30 h a la barriada de la Vileta (Palma), quan diversos veïns varen avisar la Policia que una persona era a l'interior d'una finca, a la qual havia accedit escalant una paret i una barrera.

En arribar a la ubicació, els agents varen observar el presumpte lladre encara dins la casa. Quan aquest els va veure, va intentar fugir, tot i que els agents varen aconseguir detenir-lo.

Els policies varen escorcollar-lo i varen requisar-li 100 euros i un mòbil que, arran de la investigació, varen determinar que l'home havia robat a una dona una hora abans, quan intentava entrar en un domicili. Per aquests motius, la policia va detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un altre de robatori amb violència i intimidació.

L'endemà, al voltant de les 14 h, el mateix home va ser sorprès al pati d'un domicili, motiu pel qual els veïns varen haver de tancar-se a l'interior de l'habitatge per impedir que hi entràs. Quan els agents varen arribar, el detingut encara era al pati i, en veure'ls, va fugir. Va començar així una persecució pel barri de Cas Capiscol (Palma). Finalment, l'home va ser interceptat a 900 metres del lloc on havia tingut lloc el robatori, amagat en un esbarzer, i va tornar a ser arrestat per un robatori amb força.

Així mateix, dos dies més tard, el 14 d'agost, un gestor de finques a la zona del Fortí (Palma), quan era en una propietat, va observar com el mateix home era a la terrassa d'un pis. Quan el va voler aturar, aquest va fugir, tot i que amb l'ajuda d'altres vianants varen poder retenir-lo fins que la policia va arribar.

El presumpte autor té antecedents policials per fets similars i no es descarten noves imputacions per altres delictes, per la qual cosa la investigació continua oberta.

stats