Successos
Societat Successos 12/03/2023

Detenen un home i dues dones per estafa, furt i pertinença a grup criminal a Palma

Els fets pels quals se'ls acusa van ocórrer entre juliol i desembre de l'any passat

ARA Balears
1 min
Moment de la detenció.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home i dues dones com a presumptes autors d'un delicte d'estafa, furt i pertinença a grup criminal. Segons ha informat la Policia, els fets van ocórrer entre juliol i desembre de l'any passat, moment en què va morir la víctima i els familiars es van adonar que a l'habitatge hi faltaven gran quantitat de peces i estris personals d'alt valor econòmic, a més de joies.

A partir d'aquests fets, els fills de la víctima van revisar els moviments bancaris de la seva mare i es van assabentar de la gran quantitat de compres i de disposicions de doblers en efectiu fets en diferents caixers. La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va confirmar que les dues dones detingudes varen ocupar l'habitatge de la víctima, i també l'home, que era la parella d'una d'elles.

Els arrestats van obtenir la informació necessària sobre els comptes i targetes de la víctima i van procedir així al seu ús personal continuat. El mateix dia de la detenció, els agents van fer escorcolls a la barriada de Pere Garau, als habitatges dels detinguts, on van trobar prop de 8.000 euros en efectiu.

Els agents van comprovar que gran quantitat de les joies sostretes s'havien venut a terceres persones. Per aquests motius, els agents van detenir aquestes tres persones com a presumptes autores d'un delicte d'estafa, furt i pertinença a grup criminal.

stats