xarxa criminal
Societat Successos 12/12/2022

Desarticulen una xarxa criminal que es dedicava a robar rellotges de gamma alta amb violència a Palma

La xarxa operava sobretot a les Illes Balears, però estava establerta a Barcelona

ARA Balears
1 min
Detenció de la criminal

PalmaAgents de la Policia Nacional han desarticulat una xarxa criminal dedicada a robatoris amb violència de rellotges de gamma alta. Dos dels integrants del grup varen ser detinguts a les Balears mentre pretenien agafar un vaixell al port de Palma. Es tracta d'una banda criminal amb caràcter itinerant, els membres de la qual estaven establerts a Barcelona.

Gràcies a les investigacions realitzades, es va poder detectar un cert grau d'organització i coordinació a l'hora d'executar aquests delictes. Una part d'aquest grup s'encarregava de materialitzar els robatoris, mentre que uns altres s'encarregaven de rebre'n la mercaderia i donar-hi sortida en el mercat il·legal, per així obtenir el benefici econòmic.

El juliol d'enguany es varen detenir dos dels integrants al port de Palma, abans de poder agafar el vaixell que els trauria de l'illa amb destinació Barcelona. Se'ls varen poder imputar setze robatoris amb violència d'aquests rellotges, comesos tots ells a Palma des del mes de maig fins a la data de la detenció.

Arran d'aquests fets es varen obrir noves línies d'investigació, les quals varen portar a l'arrest d'un tercer integrant del grup criminal. Aquest detingut realitzava tasques de coordinació i recepció del material robat. 

stats