Successos
Societat Successos 21/05/2023

Cinc ferits, dos d'ells greus, en un accident de trànsit a Eivissa

L'accident s'ha produït entre tres vehicles i un d'ells ha trabucat

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061 a les Balears.

PalmaCinc persones han resultat ferides, dues d'elles greus, dues de lleus i una menys greu, en un accident de trànsit a Sant Josep de sa Talaia, a Eivissa. Segons ha informat el SAMU 061, l'accident s'ha produït entre tres vehicles i un d'ells ha trabucat. Els fets varen tenir lloc aquest dissabte a les 21.10 h.

Fins al lloc dels fets s'hi varen desplaçar una unitat de suport vital avançat i dues unitats de suport vital bàsic, que varen atendre els ferits in situ. Un dels joves, de 25 anys, presentava un traumatisme al fèmur i va ser traslladat a la Clínica Vilas, mentre que un altre, de 27 anys, tenia una fractura de fèmur, una al canell i una ferida al cap, i va ser traslladat per la unitat de suport vital avançat a l'hospital de Can Misses.

Un altre dels ferits, un home de 40 anys que patia diverses fractures, s'ha desplaçat a l'hospital pels seus propis mitjans, mentre que dos joves més, de 26 i 29 anys, presentaven un traumatisme abdominal i una contusió al turmell, respectivament, i varen ser duits igualment a Can Misses.

stats