Societat 23/03/2022

El xef Joan Roca, convidat de luxe a la Fira Arrels de Menorca

Es torna al recinte firal de Maó

Iván Martín
1 min
Imatge d'arxiu de la Fira Arrels.

MAÓEl xef Joan Roca (El Celler de Can Roca, Girona), serà el convidat estrella de la cinquena edició de la Fira Arrels de Menorca, que es farà el 30 d'abril i l'1 de maig en el recinte firal de POIMA, a Maó.

Així ho ha fet saber aquest dimecres el director de la Fira Arrels, Pep Palau, en la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment, que concentra l'activitat gastronòmica i de producte local de l'illa: "Estam parlant d'un dels millors xefs del món, té tres estrelles Michelin, i malgrat la seva atapeïda agenda tancarà el certamen amb un taller de cuina. La seva estima per Menorca ha estat fonamental".

D'altra banda, Palau ha destacat el fet que el 20% dels 45 expositors que formaran part de la cinquena edició del 2022 són nous: "Demostra que tenim capacitat per captar l'interès i disposam de vint famílies diferents de productes, la qual cosa proporciona a l'esdeveniment dinamisme i vida".

La Fira Arrels manté els tres espais: Aula Cuina, Aula Tast i Aula Infantil, i reunirà com a principal producte el formatge: "S'hi presentaran formatges nous, però també altres productes que no s'associen a l'illa, com els vins, els olis, el safrà, bolets i vegetals". A més, participaran en la fira xefs emergents de la cuina insular, així com la dona més jove que ha rebut una estrella Michelin, Vicky Sevilla (Restaurant Arrels, Sagunt).

stats