Societat 18/03/2021

Vueling posa en marxa cinc noves rutes entre Palma i Alemanya per Setmana Santa

També ha anunciat cinc noves connexions per aquest estiu

ARA Balears
1 min
Un avió de Vueling.

PalmaL'aerolínia Vueling ha posat en marxa aquest dijous la venda de bitllets de cinc noves connexions entre Alemanya i Palma per Setmana Santa. En concret, durà turistes a l'aeroport de Son Sant Joan, entre el 26 de març i l'11 d'abril, des de Düsseldorf, Hannover, Berlín, Munic i Stuttgart, segons ha informat l'agència Efe.

Així, Vueling oferirà més de 7.900 seients en els 44 vols d'aquest "corredor sanitari" que hi ha amb les Balears i han informat que a l'estiu posaran en marxa cinc connexions més, entre les quals hi haurà la ruta entre Mallorca i Tenerife dos pics per setmana.

A més d'aquestes rutes amb Palma, la companyia aèria també ofereix 58 connexions nacionals i internacionals, amb 600 vols setmanals, des de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on hi ha el principal centre d'operacions de la companyia. A partir del mes de juny, Vueing també incorporarà dues noves rutes internacionals amb Hèlsinki (Finlàndia) i Anacona (Itàlia).

Vueling no ha estat l'única companyia que ha ampliat l'oferta dels seus vols per Setmana Santa, ja que Ryanair ha informat aquesta mateixa setmana que oferirà 200 vols addicionals que connectaran l'aeroport de Son Sant Joan –i també el d'Alacant– amb les ciutats de Colònia, Berlín i Frankfurt. Aquest increment de l'oferta suposa un augment de la capacitat de quasi 40.000 places més en 22 rutes diferents, entre el 28 de març i mitjan abril, segons va destacar la companyia en un comunicat.

stats