Societat 09/11/2019

Voluntaris retiren prop de vuit tones de residus al port de Palma

Mig centenar de persones han participat aquest dissabte en la IV Jornada de neteja del fons marí del Club de Mar Mallorca

Ara Balears
1 min
El plàstic és un dels materials que més es recull dins la mar

PalmaMig centenar de voluntaris han participat aquest dissabte en la IV Jornada de neteja del fons marí del Club de Mar Mallorca i han retirat un poc més de 8.000 quilos de residus del fons del port de Palma, com pneumàtics, bateries i restes de vidre.

En l'activitat, dirigida per l'equip de marineria i manteniment del club, hi han participat deu bussos professionals. Malgrat el mal temps, amb fred i pluja intermitent, els voluntaris s'han dedicat a netejar el fons marí. Al final de la jornada el club ha oferit una paella al personal i voluntaris d'aquesta activitat.

Aquesta jornada ha rebut el suport de diverses empreses del sector i escoles nàutics i de busseig, com Tech Dive, Isurus, Safamar, Coronet, Underwater, Escola de la Mar, Explorextrem i Coca-Cola. Aquest pla s'engloba dins del programa mediambiental anual del club i l'alta participació demostra la conscienciació dels usuaris del port sobre la necessitat de mantenir els fons lliures de residus.

stats