Societat 01/03/2022

Air Nostrum augmenta les connexions entre València i les Balears

S'incrementen les connexions entre València i Mallorca i Eivissa i hi haurà un vol diari entre Manises i Menorca

ARA Balears
1 min
Un avió aterra a l'aeroport de Palma.

Air Nostrum, l'aerolínia adjunta a Iberia per a vols autonòmics, comença aquest dimarts la seva aposta per connectar València amb les Balears amb vista a la temporada d'estiu. Així, la companyia oferirà un 17% més de places de les que oferia el març de 2019, segons ha informat l'empresa en una nota de premsa.

En concret, es millora la connexió entre València i Eivissa, la que més freqüències té, amb un total de 13 connexions setmanals, la qual cosa representa un increment de l'oferta del 9% respecte del mateix període de 2019.

Pel que fa a Mallorca, l'operativa aconsegueix des de demà les 10 freqüències setmanals, la qual cosa suposa una millora en l'oferta de places d'un 26%. A més, els vols entre Manises i l'aeroport de Menorca, fins a final d'aquest mes de març, seran amb dues les freqüències setmanals, però des de dia 27 s'incrementarà a un vol diari entre els dos aeroports.

D'aquesta manera, la companyia reactiva freqüències d'abans de la pandèmia. Igualment, millora les connexions entre València i Màlaga i Sevilla.

stats