Societat 04/05/2023

Venen com a "àtic diàfan" una habitació de 22 m² per 170.000 euros

El portal immobiliari Idealista anuncia un estudi a Sóller que consisteix en un únic espai amb llit, cuina i lavabo

2 min
Imatge de l'anunci d'Idealista.

PalmaUn àtic "diàfan" és el que entén la immobiliària Sóller Homes per una habitació de 22 metres quadrats, on es concentren un llit doble, taula per menjar, cuina, lavabo i un emmagatzematge minso. Així anuncien aquest tercer pis, ubicat al carrer del Camí Cas Jurat de Sóller, que venen per 168.000 euros.

La publicació del portal immobiliari subratlla que es tracta d'un estudi acabat de reformar, "totalment equipat i moblat". Segons es pot observar a les imatges, consta d'una taula de tipus escriptori, amb dues cadires, un armari, un penjador i alguns mòduls de cuina.

Així mateix, destaquen que l'habitació té "aire condicionat i una televisió de 32 polzades", ubicada arran del sostre, just damunt una finestra. Ara bé, el gran reclam de l'anunci és "l'accés directe a una terrassa de 22 metres, amb vistes espectaculars de 360 graus de tota la vall de Sóller".

Tal com es pot veure a les imatges, l'accés directe consisteix en una escala vertical que cau d'una mena de claraboia just al mig de la cuina. L'esmentada terrassa és, realment, el terrat de la casa, de manera que mesura exactament el mateix que l'habitacle.

Un dels municipis més cars de Mallorca

Cal recordar que Sóller és un dels pobles més cars tant en venda com en lloguer de Mallorca. De fet, segons el mateix portal immobiliari, és un dels municipis amb el preu per metre quadrat més car de l'illa, 4.095 euros, mitjana que encaixa amb el preu del metre quadrat d'aquest anunci (4.000 euros).

Just per darrere Sóller, se situen Santanyí (amb 4.954 euros per metre quadrat), Calvià (5.603), Andratx (5.662) i Deià (6.694). En aquestes localitats, els preus durant el 2022 varen pujar una mitjana del 20% respecte de l’any anterior, el doble que el creixement autonòmic, que se situa en el 10,5%.

stats