Societat 30/01/2023

Un veí del Castell guarda la seva embarcació a la terrassa d'un tercer pis

L'Ajuntament adverteix que els tècnics comprovaran que no sigui un perill per a la via pública

Iván Martín
1 min
Imatge de l'embarcació a l'edifici d'Es Castell.

MAÓEls veïns del Castell no imaginaven que un dels seus conciutadans empràs una grua per pujar fins a la terrassa del seu tercer pis una embarcació de sis metres d'eslora. La imatge s'ha fet viral ràpidament i ha obligat l'Ajuntament a estudiar el cas, que no preveu cap ordenança municipal.

El propietari del pis ha aconseguit elevar l'embarcació amb l'ajuda d'una grua, i ha explicat, en resposta als comentaris que havia despertat la imatge, el motiu de la seva decisió: "M'estalvii 70 euros mensuals del lloguer d'un espai durant cinc mesos d'hivern i puc reparar-la a casa meva", i ha defensat la salvaguarda de l'embarcació: "És totalment legal pujar la barca, ja que pesa deu vegades menys del que pot suportar el sòl de la terrassa".

Per la seva banda, l'Ajuntament del Castell s'ha limitat a recordar que les ordenances municipals "no especifiquen res en aquest sentit", però han advertit que els tècnics d'Urbanisme "s'ho miraran per si pot representar un perill per a la via pública". En cas que sigui així, el Consistori ha assegurat que dictaminarà una ordre d'execució per a la seva retirada.

stats