Societat 02/08/2021

La UIB mantindrà la semipresencialitat el primer semestre del curs

Encara que ja es va anunciar el mes de març, el nou rector, Jaume Carot, ho va confirmar la setmana passada

ARA Balears
1 min
Entrada d'un dels edificis de la UIB

PalmaLa semipresencialitat continuarà a les aules de la Universitat de les Illes Balears. El mes de març el Consell de Govern del centre universitari ja va aprovar una instrucció que mantenia la presencialitat adaptada a les classes i al Consell de la setmana passada el nou rector, Jaume Carot, ho va confirmar.

Tot i això, segons s'explica en un comunicat, es mantindrà la possibilitat de flexibilitzar les restriccions si les condicions sanitàries ho permeten. Aquesta decisió es va prendre el mes de març per la necessitat dels centres de començar a fer la planificació docent de l'any acadèmic 2021-2022.

Aquesta confirmació arriba després de setmanes en les quals les xifres i les incidències de covid-19 no han aturat de créixer. Les darreres dades facilitades per la Conselleria de Salut mostren que en un dia s'han notificat 538 contagis nous de coronavirus. A més, hi ha 317 persones ingressades a planta (15 més que divendres) i 55 pacients a l'UCI, que ocupen el 19% dels llits de malalts crítics dels hospitals de les Illes.

stats