Els sanitaris hauran de presentar el certificat covid per fer feina a partir del 24 de gener

La Fiscalia es va mostrar a favor de les mesures proposades pel Govern per als hospitals aquest dilluns

ARA Balears
1 min
Sanitaris de Son Espases durant la pandèmia.

PalmaEl Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha autoritzat aquest dijous les mesures acordades pel Consell de Govern aquest dilluns, 13 de desembre. Consisteixen a exigir el certificat covid als sanitaris per anar a fer feina, en el cas dels vacunats. En el cas dels que no estan immunitzats, l'Executiu vol que estiguin obligats a fer-se tres PCR setmanals.

Les mesures entraran en vigor el 24 de gener del 2022, quan es preveu que es publiquin al Butlletí Oficial de les Illes Balears. A banda d'això, el TSJIB ha donat el vistiplau a prorrogar les restriccions sanitàries a residències i a la petició del certificat covid a bars i cafeteries amb una ocupació superior a 50 persones. La Fiscalia de les Balears ja va donar el vistiplau a totes aquestes restriccions dilluns.

En aquest sentit, el Govern va recordar que per personal sanitari s'entén els treballadors d'hospitals, centres d'atenció primària, clíniques dentals, centres d'interrupció voluntària de l'embaràs, ambulatoris, centres de diàlisi i centres de salut mental.

stats