Societat 15/10/2020

Troben dues persones mortes dins un cotxe a Peguera amb tirs al cap

La Guàrdia Civil ha localitzat una escopeta a l'interior del vehicle estacionat a la benzineria propera al nucli urbà i no descarta que es tracti d'un suïcidi

K. O./ M. C.
2 min
Troben dues persones mortes dins un cotxe a Peguera amb tirs al cap

CalviàLa Guàrdia Civil ha trobat aquest dijous un home i una dona morts dins un cotxe de la marca Dodge model Avavenger a la benzineria de Cepsa de Peguera. La dona tenia un tir al cap i l'home un altre amb l'entrada a la part inferior de la mandíbula, segons han informat fonts del cos policial. Els agents han trobat una escopeta a l'interior del vehicle.

La policia ja ha obert una investigació per aclarir els fets i, de moment, es plantegen dues hipòtesis: o bé que l'home disparà un tret contra la dona i després se suïcidà o bé que tots dos se suïcidaren de mutu acord. La Guàrdia Civil ha rebut un avís per part de l'112 entre les dues i mitja i les tres de l'horabaixa i, a continuació, s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Quan hi han arribat, han trobat els dos cossos sense vida dins el vehicle. Encara es desconeix la identitat de les víctimes, i l'edat i si eren residents de la zona.

La benzinera de Cepsa de Peguera amb agents de la Guàrdia Civil.

A les 18 hores el cotxe de la funerària ha arribat al lloc dels fets i, vint minuts després, ha partit amb els cossos i la Policia Local ha dissolt el cordó policial que hi restringia el pas. A les 18.35 h la grua s'ha enduit el cotxe de les víctimes i només cinc minuts després la benzineria ha obert amb normalitat. Fins i tot, un home ha pogut fer la compra. La caixera que ha quedat a càrrec de la benzineria s'ha negat a fer cap declaració sobre els fets.

Un agent de la Guàrdia Civil entra a la benzinera

L'estació de servei està en una zona aïllada del nucli urbà de Peguera, just devora de l'autopista Ma-1 que duu fins a Andratx. Les cases més properes estan a 300 metres, al carrer dels Pins, i estan separades per un bosc. Una veïna que ha anat a la benzineria per guaitar què havia passat en companyia de dues amigues ha assegurat a l'ARA Balears que no havia sentit cap tir. La resta de persones que hi han anat se n'havien assabentat per la premsa.

No molt enfora, en un terreny on hi ha un bloc d'edificis en construcció, un dels obrers que hi treballen també ha explicat que desconeixia el succés i que els seus companys tampoc no han sentit res. El president de l'Associació de Veïns de Peguera i regidor del PP a Calvià, Pedro Juan Porcel Monet, ha anat a la benzineria, on ha afirmat que, de moment, descarten que les víctimes siguin residents de la zona.

stats