Succés
Societat 03/01/2023

Troben els cadàvers de dos homes, un d'ells octogenari, en un pis de Palma

Encara es desconeixen les causes de la mort, atès que els agents no n'han trobat cap indici a l'escena dels fets

1 min
Una patrulla de Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha trobat els cadàvers de dos homes, un d'ells octogenari, en un pis del carrer de Sant Joaquim de Palma, segons han avançat mitjans locals i ha confirmat l'ARA Balears amb fonts policials. La investigació es va iniciar quan el propietari de l'habitatge va avisar el cos armat que feia dies que no tenia notícies dels seus llogaters, i que no responien ni a les telefonades ni al pis on vivien. Així, quan els agents han entrat al pis a la força han trobat els cossos dels dos residents sense vida, per ara per causes desconegudes, fins que no en facin l'autòpsia.

A banda de no saber res d'ells des de feia temps, el propietari de l'habitatge va explicar a la Policia Nacional que quan havia acudit al domicili havia notat una olor estranya. Aquest fet va encendre les alarmes i ha fet que aquest migdia es desplaci d'urgència una patrulla del cos policial, juntament amb personal sanitari del Servei d'Emergències. Un cop allà han descobert que estaven morts des de feia uns quants dies.

Els cossos dels dos homes que residien al domicili s'han trobat sense signes de violència, ni tampoc han observat cap indici de robatori o violació de domicili. Ara, la Policia Nacional ha iniciat una investigació per esclarir els fets a l'espera que l'autòpsia pugui oferir llum i pistes sobre la mort dels dos homes. Per ara, una de les hipòtesis podria ser el suïcidi.

stats