Succés
Societat 14/05/2024

Troben el cadàver d'un home alemany de 68 anys a la serra de Tramuntana

Encara es desconeixen les causes de la mort

ARA Balears
1 min
Un helicòpter de la Guàrdia Civil.

PalmaUn excursionista ha trobat el cadàver d'un home de 68 anys de nacionalitat alemanya mentre feia una excursió per la serra de Tramuntana. L'home feia la ruta GR 221 i quan estava prop del refugi Sa Coma d'en Vidal (Estellencs) va trobar el cos sense vida.

Un cop va trobar el cos de l'home i va veure que no responia, telefonà als serveis d'emergències, que es van desplaçar amb urgència fins al lloc dels fets. No obstant això, el personal sanitari no va poder fer res per salvar-li la vida. L'home portava la documentació personal a sobre, cosa que va permetre la identificació de la víctima de manera fàcil i ràpida.

La Guàrdia Civil, encarregada de la retirada del cos, ha iniciat una investigació per esclarir els fets i estan pendents dels resultats de l'autòpsia. Tot i això, les primeres perquisicions del cos armat apunten al fet que l'home de 68 anys hauria mort a causa d'una indisposició. Els motius d'aquesta hipòtesi són que l'home anava vestit amb roba d'esport i que, inicialment, no s'ha percebut cap mena de signes de violència.

stats