Societat 02/10/2023

Quatre noves pasteres arriben a les costes de les Balears amb 86 persones

S'uneixen als 12 migrants que han arribat amb una embarcació a Formentera també aquest dilluns

ARA Balears
1 min
Una pastera en aigües de Cabrera

PalmaLa Delegació del govern a les Illes Balears ha informat de l'arribada de quatre noves pasteres a les Balears amb un total de 86 persones. Totes han arribat a les costes de Cabrera. S'uneixen als 12 migrants que han arribat amb una embarcació a Formentera també aquest dilluns de matinada.

La primera pastera ha arribat a les 04.40 hores. S'han rescatat un total de 19 persones. La pastera s'ha albirat a dues milles a l'est de l'illa de Cabrera. La segona pastera ha arribat a les 6.10 hores. Transportava 14 persones. L'incident ha ocorregut a dues milles a l'est de l'Illa de Cabrera. La tercera pastera ha estat localitzada a les 07.16 hores. Se n'han rescatat un total de 30 migrants. Ha ocorregut a 7,7 milles a l'oest de l'illa de Cabrera.

A les 09.31 hores d'aquest dilluns s'han rescatat un total de 23 migrants més a 10 milles al sud-oest de Cabrera.

Totes les persones rescatades es trobaven en bon estat de salut. En totes les intervencions hi han participat el Servei Marítim de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

Aquest cap de setmana han arribat tres pasteres amb 45 persones. Aquestes 12 se sumen al total de persones que han arribat els darrers dies a les Illes, que fan un total de 143.

stats