Societat 01/10/2023

Localitzen 45 migrants quan intentaven entrar a les Balears en tres pasteres

Totes les persones detingudes es troben en aparent bon estat de salut

ARA Balears
1 min
Una pastera.

PalmaNova arribada de pasteres a les Illes Balears. Durant aquest diumenge dematí la Guàrdia Civil ha interceptat tres embarcacions (una a Calvià, una a la Colònia de Sant Jordi i l'altra a Cabrera) en les quals hi havia 45 migrants que intentaven entrar il·legalment a l'Arxipèlag.

Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, la primera embarcació ha estat interceptada a les cinc del matí a la localitat d'Illetes (Calvià). Hi viatjaven set persones d'origen magrebí, que es troben en aparent bon estat de salut.

La segona pastera ha estat localitzada tres hores més tard, a les vuit del matí, al sud de l'illa de Cabrera. En aquesta embarcació hi viatjaven 30 persones que han estat detingudes i que es troben en aparent bon estat de salut. La Guàrdia Civil ha rebut la col·laboració de Salvament Marítim per dur a terme el rescat dels migrants.

La darrera embarcació, en la qual hi viatjaven vuit migrants, tots d'origen magrebí i en bon estat de salut, ha estat interceptada a les 10.15 h a la Colònia de Sant Jordi.

stats