A la pell

Els tatuatges d'amor (i ruptura) dels famosos

Laura Escanes ha trencat la seva relació amb Álvaro de Luna tres mesos després de fer-se un tatuatge que simbolitzava el seu amor

3 min
Laura Escanes i Álvaro de Luna a la Fashion Week de Madrid 2023

Fa uns dies Laura Escanes presentava el seu últim projecte, La Travessa, a la plataforma audiovisual de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, 3Cat. Va assistir a la presentació del programa, va col·laborar amb el vídeo promocional de la plataforma i també va atendre els mitjans, però mentre s'exposava a totes les càmeres la presentadora guardava un secret que pocs s'esperaven: ella i Álvaro de Luna han tallat. Això és el que va reconèixer públicament l'endemà de presentar La Travessa.

"És veritat que quan van bé les coses tampoc penses que aniran malament... Poc més puc dir ara mateix. Només gràcies pel respecte. Ahir va ser un dia molt important i no volia que es taqués per res del món. Ha estat una part de la meva vida preciosa i ningú ho podrà tacar, això. L'amor i tot el que és bo és amb el que em quedo", publicava la influencer amb gairebé 2 milions de seguidors a Instagram. El cert és que més enllà de l'amor amb el qual diu que es quedarà, el que segur que conservarà serà el tatuatge que comparteix amb Álvaro de Luna, ara ja exparella.

Laura Escanes i Risto Mejide
Laura Escanes i Risto Mejide

La catalana i el cantant madrileny van començar la seva relació a principis de 2022, ara fa un any i mig, i tot just aquest agost Escanes va tatuar-se aquestes dues paraules, Todo contigo, la cançó que Álvaro de Luna li va dedicar. Aquesta no és la primera vegada que la influencer es dibuixa la pell amb algun record simbòlic vinculat a la seva parella. De fet, la presentadora de La Travessa, el 2016 es va tatuar a les natges la firma del seu ara exmarit, Risto Mejide, i poc temps després també escriuria la paraula Mía a la seva pell, en honor a l'article que li va dedicar el també presentador de Todo es mentira. L'anunci d'aquest tatuatge va venir acompanyat d'un vídeo cinematogràfic en blanc i negre amb la veu de Mejide recitant l'escrit que li havia dedicat. Escanes també va confessar que és "molt impulsiva" i que la decisió de fer-se aquest tatuatge va sorgir de forma espontània.

Melanie Girffith i Antonio Banderas
Melanie Griffith s’esborra (per fi!) Antonio Banderas del braç

La història d'amor entre Melanie Griffith i el seu latino, llavors un actor espanyol encara molt incipient anomenat Antonio Banderas, va durar 18 anys. Griffith va ser tot un símbol quan va proclamar el seu amor tatuant-se al braç Antonio amb tinta negra, gruixuda i rodejat amb un cor ple de floritures. Però el 2015 la parella va decidir prendre camins separats: concretament l'actor va tornar a Europa i va començar una nova vida amb la neerlandesa Nicole Kimpel, mentre Griffith continuava lluint aquell tatuatge indiscret pels carrers de Beverly Hills. Aquell tatuatge icònic, però, mediàticament s'ha quedat en un record del passat, ja que Griffith va decidir esborrar-se'l aquest juliol.

Jennifer López i Marc Anthony
Jennifer López i Marc Anthony, en un moment de la gala.

Jennifer Lopez i Marc Anthony també van caure en l'eufòria del moment al ser considerats una de les parelles més sòlides del món de la música a principis dels 2000. Alguns dels tatuatges que es van dedicar l'un a l'altre són les inicials JLM, Jennifer Lopez i Marc. Després de divorciar-se definitivament l'any 2014, Anthony va decidir guixar-se el tatuatge i el rastre que ha quedat a la seva pell d'aquell acte d'amor públic és un rectangle fosc al dit anular. Però aquest no és l'únic tatuatge al cos de l'artista, ja que també té escrit el nom de Jennifer al canell esquerre. A diferència del primer tatuatge, aquest no l'ha volgut tapar ni esborrar amb mètodes d'eliminació de tatuatges, simplement ha afegit decoració al voltant del nom per dissimular-lo.

Rosalía i Rauw Alejandro
Rosalía i el seu xicot, Rauw Alejandro

Poc fa falta explicar d'una de les parelles més mediàtiques d'aquests últims anys, però com la resta d'amants que es pensaven que el seu amor duraria per sempre, Rosalía i Rauw Alejandro també van cometre l'error de tatuar-se les inicials i noms respectius a la pell. Tant la catalana com el porto-riqueny duen les inicials dels seus noms, RR. En el cas de Rosalía, porta aquest tatuatge a la planta del peu, i Rauw, a la mà esquerra. RR també és el nom de l'EP que van publicar junts el passat mes de març amb les cançons Beso, Vampiros i Promesa. En el vídeo promocional de l'àlbum anunciaven que estaven promesos amb les imatges de l'anell que Rauw va regalar a la catalana. Per si no n'hi hagués prou, Rosalía també va tatuar-se el nom de la seva exparella sota del pit, i ell va escriure's al bell mig de la panxa el nom de Rosalía amb la seva tipografia. Totes aquestes promeses d'amor van quedar frustrades quan es va fer públic a principis d'estiu que la parella havia partit peres. A hores d'ara no es té constància que cap dels dos hagi tapat o esborrat els tatuatges.

stats