Societat 25/09/2020

Palma Aquàrium tanca temporalment a causa de la pandèmia

La decisió s'ha pres després de 13 anys sense haver interromput les visites

Ara Balears
1 min
Un dels espais de l'aquari per veure taurons.

PalmaPalma Aquàrium ha anunciat aquest divendres que tanca temporalment a partir del pròxim dilluns després d'exhibir sense interrupcions l'aquari durant 13 anys, segons ha informat l'agència Efe. "Davant la gravetat de l'evolució de la crisi causada per la pandèmia de coronavirus i com afecta el nostre entorn, ens veim obligats a aturar l'activitat temporalment", ha explicat l'empresa.

Des que es va crear Palma Aquàrium el 2007, l'activitat s'ha mantingut durant els 365 dies de l'any i malgrat l'actual situació, la direcció creu que tornarà a ser així en un futur molt pròxim. La decisió de tancar permetrà centrar els recursos econòmics en les cures ininterrompudes de les més de 700 espècies que viuen a l'aquari, a la reproducció de coralls i als diversos projectes de conservació del medi que ofereix.

El parc marí també planteja fer un procés de planificació per adaptar-se i millorar la seva oferta per poder continuar sent una atracció turística de "primer ordre" i un "referent" a les Balears pel que fa al coneixement i la conscienciació de la situació dels oceans, posant el focus en la protecció de les espècies marines.

stats