Societat 09/05/2018

El Consell de Mallorca promou un taller de rap per a joves

L'objectiu de la proposta és potenciar la vinculació del català amb el lleure i fomentar-ne l'ús entre la població juvenil

Aina Riera Serra
1 min
El Consell de Mallorca promou un taller de rap per a joves

PalmaEl rap està de moda pel seu caràcter rupturista i, arran del cas Valtonyc, ha estat considerat per alguns com una amenaça als pilars ideològics de l'Estat.

El Consell de Mallorca, però, ha decidit defensar-ne les virtuts i reivindicar-lo com a gènere musical "pel seu potencial pedagògic i alhora integrador".

Per aquest motiu, la institució insular ha organitzat un taller de rap per a joves d'entre 12 i 17 anys, en què podran aprendre a compondre la lletra d'un rap i rapejar-la aplicant-hi el 'flow' i la mètrica adients.

A més de la funció pedagògica, es persegueix l'objectiu de potenciar l'ús del català entre la població juvenil i fomentar-ne la normalització.

Els tallers aniran a càrrec de Rafel Sastre 'Swing', de Rap Rural. Tindran una durada de nou hores distribuïdes en tres sessions i són gratuïts.

La primeres sessions es duran a terme a Manacor entre els dies 11, 12 i 19 de maig. Després es faran a Son Caliu (Calvià), durant el mes de juny.

Per assistir-hi cal inscriure's aquí.

stats