"Sí que hi ha llibertat d'expressió però no d'ideologia"

Són les declaracions que ha fet el raper Valtonyc a 'IB3 Ràdio' aquest matí

El raper Josep Miquel  Arenas   Beltrán , Valtonyc , ha defensat en una entrevista aquest matí a ' IB3  Ràdio' que a l'estat espanyol "hi ha llibertat d'expressió però no d'ideologia". "Per a les persones d'esquerra no hi ha llibertat d'expressió però, en canvi, n'hi ha per a les de dretes . Federico   Jiménez   Losantos , per exemple, té llibertat per dir i fer allò que vulgui", ha afirmat el raper i, sobre la seva situació en particular, ha dit: "A mi  em fiquen  a la presó perquè som jove, pobre, treballador i tenc  inquietuds ".

Valtonyc  ha explicat que es justifica la repressió amb la defensa del terrorisme i que, a parer seu, "el poble català és el més solidari que ha conegut". També ha declarat que " des que no hi ha terrorisme, es jutja més per temes d'opinió". Així mateix, sobre l'organització terrorista, ha assegurat amb contundència: "Jo no vull que ETA mati cap nin".

També ha remarcat que la casa reial i els polítics haurien de saber rebre les crítiques i ha afirmat que s'han perdut els dret de parla, manifestació i expressió. Finalment, pel que fa al paper dels  mitjans  de comunicació, ha criticat que "intoxiquen la gent per controlar la seva opinió".

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF