Societat 23/04/2019

Sorprenen una discoteca de Magaluf venent alcohol a sis menors

La sanció pot implicar una multa de 30.000 euros i el tancament de l'establiment durant dos anys

Ara Balears
1 min
La Policia Local de Calvià va ser l'encarregada de dur a terme la investigació

PalmaEls agents d'un dispositiu conjunt de la Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil que opera a Calvià varen sorprendre divendres passat un conegut local de Magaluf, a la zona de Punta Balena, que estava venent alcohol a sis persones menors d'edat. El local d'oci ha estat sancionat per una infracció greu i s'enfronta a una multa d'entre 3.000 i 30.000 euros, així com al possible tancament de l'activitat per un període de fins a dos anys.

A causa de la importància d'aquesta acció, la Policia continuarà en la mateixa línia de treball mitjançant l'articulació de nous dispositius de vigilància als establiments que se sospiti que puguin vendre alcohol a menors d'edat. Cal tenir en compte que l'estiu passat una mare, veïna de Palmanova, va denunciar davant la Policia Local de Calvià que en la discoteca que s'acaba de sancionar varen vendre begudes alcohòliques al seu fill i els seus amics, quan tots ells tenien menys de 15 anys.

L'agost de 2018, aquest mateix local d'oci nocturn ja va ser sancionat per l'incompliment de l'Ordenança de Convivència, que tipifica aquesta conducta com a infracció molt greu, sancionable amb una multa econòmica d'entre 1.500 i 3.000 euros. Arran d'aquest succés i a causa de la seva gravetat, la Comissió d'Activitats de l'Ajuntament de Calvià va acordar un canvi de criteri: no sancionar per un tema de convivència sinó per la Llei d'activitats, que permet el tancament de l'establiment segons l'article 103.2.

stats