Societat 07/06/2022

Més de 4.600 alumnes i 9 seus: així serà la Selectivitat 2022 a les Balears

Els exàmens es faran entre el 7 i el 9 de juny

ARA Balears
1 min
Alumnes fent les proves d'accés a la universitat a les Balears aquest 2021.

Palma4.671 alumnes de les Illes Balears s'han matriculat per fer la Selectivitat aquest mes de juny a l'Arxipèlag. Després de dues edicions marcades per la pandèmia i les restriccions sanitàries, la Prova de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (PBAU) torna a la normalitat i reduirà notablement el nombre de seus on els alumnes faran els exàmens, ja que enguany podran entrar més estudiants per aula i la mascareta ja no serà obligatòria. Així, l'any passat la Selectivitat es va dur a terme en catorze seus, mentre que enguany només seran nou.

Segons ha detallat Europa Press, les seus dels exàmens d'accés a la Universitat a les Balears seran: el campus de la UIB, el Poliesportiu d'Alcúdia, la Fàbrica Ramis (Inca), l'IES Manacor (Manacor), el Palau de Congressos de Palma, l'Espai 36 (Sant Llorenç), el Recinte Firal d'Eivissa, l'IES Marc Ferrer, el Recinte Firal de Menorca (Maó) i la Sala multifuncional de Canal Salat (Ciutadella).

Dels 4.671 alumnes que es presenten a aquesta primera convocatòria, que es durà a terme entre el 7 i el 9 de juny, 3.726 són alumnes dels centres educatius de Mallorca, 429 de Menorca, 500 d'Eivissa i 16 de Formentera.

Pel que fa als docents, seran més de 250 els que s'encarregaran tant de controlar el desenvolupament de les proves com de la posterior correcció dels exàmens de les diferents matèries que duran a terme els estudiants de segon de Batxillerat de les Illes Balears.

Està previst que els alumnes coneguin els resultats de la Prova de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat el pròxim 17 de juny, una setmana després d'haver acabat el darrer examen, i els podran comprovar a la UIB digital.

stats