Societat 27/11/2020

L'Ajuntament de sa Pobla demana sortir de casa només si és estrictament necessari

A més, recomana respectar les normes sanitàries, mantenir la distància social i evitar situacions que puguin afavorir el contagi

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament de Sa Pobla.

PalmaL'Ajuntament de sa Pobla ha emès un comunicat en què demana als seus habitants que no surtin de casa si no és estrictament necessari. L'advertència arriba després de l'augment "molt significatiu" dels contagis registrats al municipi durant les dues darreres setmanes.

El Consistori alerta que s'està arribant al límit permès i recomana respectar les normes sanitàries, mantenir la distància social i evitar situacions que puguin afavorir el contagi entre persones. En el comunicat, recorda que "les forces de seguretat del municipi sancionaran tots els incompliments que es detectin".

Apel·la a la responsabilitat de cada veí per tombar la corba de contagis i prevenir la presa d'una "decisió contundent". Aquestes advertències arriben dos dies abans que es disputi un partit de futbol entre la Unió Esportiva Poblera i el Reial Madrid Castilla al camp de sa Pobla on es preveu que hi assisteixin uns 1.000 espectadors. El regidor d'esports a l'Ajuntament d'aquest municipi, Guillem Crespí, ha explicat a aquest diari que el partit està marcat al calendari per la Federació i que el consistori no té competències jurídiques per suspendre'l.

stats