Entrevista
Societat 03/08/2022

Sandra Bravo: “Vaig conèixer la Núria vestida de làtex i amb un pit fora”

Periodista

Selena Soro
2 min
Sandra Bravo

L’escriptora i periodista Sandra Bravo és anarquista relacional, i això significa que no té gens d'interès a posar la parella per sobre d’altres vincles igual d’importants com ara els amics. La periodista darrere del compte @Hablemosdepoliamor tampoc creu en l’exclusivitat sexual o afectiva, de manera que té diverses relacions no monògames. Les tres persones amb qui fa més temps que manté una relació estable, explica, són la Núria, el Jaume i l’Àlex. 

A la Núria la va conèixer durant un esdeveniment que unia art i sexualitat on Bravo feia un espectacle. “La Núria va venir a veure el xou i ens vam agradar. Jo anava vestida de làtex i duia un pit fora i li vaig fer la broma que estàvem en desigualtat de condicions. Aleshores ella, de forma molt graciosa, es va aixecar la samarreta i em va ensenyar els pits”, explica. Des d’aquell dia van començar a parlar i a veure’s tot sovint.

Al Jaume el va conèixer en un aplec per la diversitat afectiva. Hi havia moltíssima gent i quan el va veure a ell i van parlar una mica de seguida li va agradar. “Ens vam conèixer d’una forma una mica diferent perquè la jornada va acabar amb un taller de massatge improvisat i nosaltres dos ens vam posar junts. Recordo que no teníem oli de massatges i vam robar els setrills d’oli d’oliva de la cuina”, relata Bravo. 

Pel que fa a l’Àlex, la història també és prou curiosa. Bravo sabia qui era a través dels amics, que sempre li deien que l’havia de conèixer, que segur que es caurien bé. “El cas és que vivia a Madrid i encara no havíem coincidit”, diu la periodista. Fins que un dia Bravo se’n va anar a la capital a conèixer-se en persona amb un noi a qui havia conegut per Instagram. “Va ser un fracàs, jo havia viatjat a Madrid per passar el cap de setmana amb aquest noi i resulta que ell treballava cada dia”. Va ser aleshores quan Bravo va decidir escriure l’Àlex i conèixer-se finalment. “Li vaig dir que teníem amics en comú i que si volia anar a fer un vermut. A ell també li havia caigut un pla, així que vam quedar”. La periodista explica que es va presentar a la cita amb un vestit que li encanta i que anomena “el vestit antiviolació”: “És tan estret que costa de posar i treure”. El cas, diu Bravo, és que amb l’Àlex va estar molt a gust i van connectar de seguida. “En un moment determinat em va lloar el vestit i li vaig explicar que no podia dur calces. L’Àlex va tirar el tovalló a terra i em va preguntar si el podia recollir”. Així, del que podria haver sigut un desastre de cap de setmana, en va sortir “una cita molt divertida” i una relació que ja fa anys que dura.

stats