Succés
Societat 24/04/2024

La ruptura d'una canonada deixa 275 habitatges de Palma sense aigua

Estan treballant per restablir el servei tan aviat com sigui possible

ARA Balears
1 min
Operaris d'Emaya treballant per recuperar el servei d'aigua

PalmaLa ruptura d'una canonada al carrer de Ramón y Cajal de Palma ha provocat inundacions a la zona i ha deixat sense aigua fins a 275 habitatges de la zona. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, per causes que encara s'estan investigant, la canonada s'ha rebentat poc després de les 7.45 hores d'aquest dimecres.

Un cop han rebut l'avís de la ruptura, s'han desplaçat fins al lloc dels fets tècnics d'Emaya per tal de resoldre el problema i evitar més ruptures a la zona. D'altra banda, també està actuant a la zona la Policia Local de Palma, que ha desviat tot el trànsit rodat per facilitar la feina dels treballadors d'Emaya i evitar que el pas dels vehicles pugui suposar una càrrega extra i fer malbé el paviment i provocar esfondraments.

Des de l'Ajuntament de Palma han informat que, si tot va segons el que s'ha previst, esperen que a les 14 hores es pugui reprendre el subministrament d'aigua, però que no serà fins a les 20 h quan tots els veïns afectats puguin recuperar la normalitat als seus immobles.

stats