Paternitat
Societat 10/05/2023

Robert De Niro, pare per setè cop als 79 anys

L'actor no ha revelat la identitat de la mare

2 min
Robert De Niro

BarcelonaL'actor Robert De Niro ha tornat a ser pare a l'edat de 79 anys, segons va revelar durant una entrevista concedida en l'estrena de la seva última pel·lícula, About my father. ET Canada li va preguntar sobre la seva relació amb els seus sis fills, moment en què l'actor d'El Padrí va aprofitar per aclarir que, en realitat, en tenia set. "En tinc set, de fills, de fet. Acabo de tenir-ne un altre", va afegir.

Durant l'entrevista, De Niro va assegurar que li encantava passar temps amb els seus fills, encara que de vegades hagi de ser una mica estricte amb ells. "No m'agrada haver de ser dur i aquestes coses, però de vegades no hi ha més remei. Crec que qualsevol pare diria el mateix. Sempre vols fer el correcte per als nens i donar-los el benefici del dubte, però de vegades no pots", reflexionava l'actor, que creu que no és un pare "guai".

"Ser pare és sempre bo i misteriós i no saps què diantre acabarà passant", va assegurar l'actor sobre el fet de tornar a aventurar-se en la paternitat.

Robert De Niro no ha revelat la identitat de la mare del nou fill. La seva última relació coneguda va ser amb l'entrenadora d'arts marcials Tiffany Chen. L'any 2018, després de tres dècades junts, l'actor es va separar de Grace Hightower, mare dels seus fills Elliot i Helen Grace, fins ara la més petita de la família De Niro (té 11 anys). Entre 1976 i 1988 va estar casat amb Diahnne Abbott, amb qui va tenir la Drena, que actualment té 51 anys, i el Raphael, de 46. Entre Abbott i Hightower, De Niro va mantenir una relació de sis anys amb la model Toukie Smith i plegats van tenir els bessons Julian i Aaron, de 27 anys.

stats