Societat 09/08/2021

Els restauradors confien atreure visitants amb la Mostra de Cuina Menorquina

S'amplia una setmana per aprofitar que es fan tres proves esportives

Iván Martín
1 min
Els productes locals de Menorca no faltaran a la cita gastronòmica.

MaóL'associació d'hostaleria i restauració CAEB Menorca ha obert el període d'inscripció de la dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina, que es farà del 17 de setembre al 3 d'octubre. La principal novetat és que s'amplia una setmana més per fer-la coincidir amb tres proves esportives: l'Artiem Half Menorca, la Trail dels Fars Nocturna i la Mola War Race.

El president de l'associació, José Bosch, explica els esforços per atreure el nombre més gran de visitants: "Hem parlat amb hotelers, agències de viatge i Baleària per establir uns preus atractius que convidin a fer el desplaçament i allotjar-se a l'illa".

La Mostra consisteix a presentar als clients dos menús, el Mostra, amb un preu de 20 euros, i el Gastronòmic, amb preu lliure en funció de les exigències de cada establiment. L'oferta gastronòmica es basa en l'elaboració de receptes tradicionals amb presència de producte local.

La participació està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure-s'hi finalitza el 27 d'agost. El preu és de 100 euros per a negocis associats a la CAEB i de 200 per a la resta.

stats