Societat 28/03/2019

La regidora de Participació defensa els tècnics d'Igualtat que varen qualificar de sexista el taller de disfresses

Ciutadans creu que no es subvenciona el taller de princeses i superherois per les "ànsies de ser feministes"

Maria Fuster
1 min
La regidora de Participació Eva Frade

PalmaLa regidora de Participació de Cort, Eva Frade, ha defensat els criteris dels tècnics que varen denegar la subvenció de 100 euros per realitzar un taller de disfresses de princeses i superherois a la barriada de Son Cotoner perquè no complia el Pla d'igualtat. "No és el que la regidora decideix perquè és més feminista que ningú. És una decisió tècnica". Frade qüestiona el plantejament de Ciutadans d'intervertir políticament passant per damunt de criteris tècnics".

La regidora responia així als retrets de Patrícia Conrado, regidora de Ciutadans, que assegura que això és per "les ànsies de ser més feministes que ningú". Conrado creu que "actua amb prejudicis, ja que es pressuposa que els nins es vestiran d'una cosa i les nines de l'altra". En aquest sentit també s'ha manifestat el regidor del PP Guillermo Sánchez. "No veig cap desigualtat. Són vostès els que estan creant estereotips. Han de deixar els nins en llibertat".

La regidora de Participació de Cort ha assegurat que entenen el que diuen, però que "tal com es va plantejar per escrit el taller" no hi havia cabuda per a aquesta possibilitat. Alhora ha criticat que Conrado li demanàs per què no s'havia posat en contacte amb l'entitat per rectificar el taller. "Això no ho permet la llei. Com seria si parlàssim amb les entitats o associacions perquè aquestes modificassin el que ha enviat per poder rebre així la subvenció?", ha demanat Frade.

stats