Societat 25/04/2021

Queden en llibertat tres joves que havien estat denunciats per una violació a Bunyola

Els acusats han defensat que el sexe va ser consentit i el jutge els ha posat en llibertat amb l'ordre de no acostar-se a l'al·lota

ARA Balears
1 min
Dos guàrdies civils, en una imatge d'arxiu

PalmaLa Guàrdia Civil va detenir aquesta setmana tres joves a Bunyola acusats d'haver violat una al·lota de 18 anys, segons ha avançat 'Diario de Mallorca' i ha pogut confirmar l'ARA Balears. El jutge els ha posat en llibertat, amb l'ordre de no acostar-se a la denunciant, perquè no ha trobat proves concloents que els incrimini.

La denunciant va declarar que els fets varen ocórrer en una casa de camp on participaven en una festa amb una quinzena de persones més, la majoria de les quals rondava els vint anys. Segons va relatar, ella havia mantingut relacions consentides amb un al·lot, però l'endemà un assistent li va dir que, en realitat, ho havia fet amb quatre.

Segons les declaracions de l'al·lota, quan es va despertar no recordava que havia tingut sexe amb aquests altres tres, i que si havia estat així -com assegurava l'assistent- no havien estat relacions consentides. Els tres denunciats varen afirmar que sí que havien mantingut relacions amb l'al·lota i varen defensar que varen ser consentides.

Ella va assegurar que només havia begut una copa d'alcohol i que, com que no recordava res, pensava que l'havien drogada. La Guàrdia Civil va encarregar una prova de tòxics a Son Espases, però el cos ha afirmat a l'ARA Balears que encara no en sap el resultat.

stats