COMPTES LOCALS
Societat 16/02/2018

PSOE i MÉS fixen un marc de col·laboració a Algaida

L’equip de govern socialista en minoria ha aconseguit aprovar els comptes gràcies al suport de MÉS , a l’oposició, després que en el mes de desembre no hi hagués acord entre les forces progressistes

Ara Balears
2 min
PSOE i MÉS fixen un marc de col·laboració a Algaida

AlgaidaL’Ajuntament d’Algaida ha aprovat el pressupost d’enguany, que serà de 3,8 milions d’euros. L’equip de govern socialista en minoria (6 ) ha aconseguit aprovar els comptes gràcies al suport de MÉS (3), a l’oposició, després que en el mes de desembre no hi hagués acord entre les forces progressistes. El PP (4), en canvi, hi ha votat en contra.

El vot a favor de MÉS arriba després dels contactes mantinguts entre aquest partit i el PSOE, els quals han permès arribar a altres acords per establir un pla de col·laboració entre les dues formacions.

Pel que fa al document econòmic, cal destacar que les inversions arriben als 361.980 euros, 104.000 dels quals són projectes elegits pels ciutadans en el procés dels pressupostos participatius. Es preveuen millores al pati, reparació de goteres i drenatge en el col·legi Pare Bartomeu Pou. En el mateix centre, al recinte d’infantil, s’hi instal·laran jocs de pati. El solar municipal que hi ha al costat de l’edifici d’educació infantil s’habilitarà com a zona didàctica amb arbres, herbes aromàtiques, hort, peixos… per tal d’afavorir el contacte dels infants amb la natura. A més, s’adequarà el local de la peixateria municipal com a espai d’exposicions i altres usos culturals.

Pina i Randa

A Pina es millorarà i farà manteniment de camins dels voltants del poble, s’instal·laran papereres pels excrements de cans i es posaran bancs al camí del cementeri. A Randa està projectada la rehabilitació de l’empedrat situat a baix de la canaleta i la sembra d’arbres al carrer de la Font. També es posarà un joc modular a l’àrea infantil de la plaça de l’Hort de Son Romegué, i la simbòlica creu de terme tindrà enllumenat.

stats