La protagonista del vídeo viral del patinet estudia denunciar IB3

La televisió autonòmica investiga els fets per aclarir qui ha filtrat les imatges

La dona que ha protagonitzat el vídeo viral d’una caiguda en patinet estudia interposar mesures legals contra IB3, atès que les imatges es varen emetre inicialment a través de la televisió autonòmica. Tot i això, fonts internes de la cadena asseguren que el tall que s’ha difós a les xarxes socials no és el que va aparèixer en el programa 'Cinc dies' i, per això, investiguen qui hauria pogut filtrar el vídeo complet. 

Segons fonts d’IB3, les declaracions de la conductora del patinet -en què explica les normes de circulació d’aquest vehicle- varen ser emeses juntament amb les d’altres persones que varen ser entrevistades. Per altra banda, puntualitzen, es va reproduir el vídeo de la caiguda seguit d’altres imatges de recurs per explicar el tema que es tractava a la peça. 

La víctima del vídeo viral d'una caiguda en patinet denuncia el linxament mediàtic

En assabentar-se de la difusió que ha adquirit l’enregistrament, la cadena s’ha posat en contacte amb l’al·lota que, en un primer moment, s’ha mostrat molt nerviosa i que encara aquest dimarts al matí no sabia si interposaria mesures legals. IB3 ha confirmat que l’accidentada no ha patit cap lesió física a consqüència del xoc. 

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF