Societat 06/11/2019

La protagonista del vídeo viral del patinet denuncia el linxament mediàtic

L'accidentada descarta interposar mesures legals contra IB3

A. T.
1 min
L'afectada ha publicat un vídeo a Facebook on explica els fets

PalmaLa víctima del vídeo viral d'una caiguda en patinet es va pronunciar aquest dimarts a través de Facebook per denunciar que "no és graciós" el que li ha passat i per demanar que tothom qui tingui l'enregistrament l'esborri. "No puc entendre què li passa pel cap a una persona quan en veu una altra que atropellen i l'únic que se li ocorre és guanyar un 'like' i pujar els seguidors", denuncia a través de la xarxa social en un vídeo de cinc minuts. Tot i això, apunta que no denunciarà IB3.

A banda d'això, l'afectada reconeix que va creuar quan el seu semàfor estava en vermell perquè es va posar "nerviosa" en el moment de fer l'entrevista. "No m'hi vaig fixar bé, vaig veure el semàfor del fons en verd i gent que passava i vaig sortir amb el patinet", declara. Malgrat que reconeix que "l'error" va ser seu, assegura que ni el conductor que la va atropellar ni ella han interposat mesures legals.

"M'he sentit molt atabalada pels missatges que he rebut per WhatsApp, Facebook i Instagram, i per les cridades", afirma la víctima. Encara que ella estigui bé, diu, la seva intenció és "posar veu a la gent que passa per alguna cosa greu i després els humans es comporten malament". Per això, demana que tothom que tingui les imatges o les hagi publicades les esborri.

Pel que fa a IB3, la damnificada assenyala que no ha tingut "cap problema amb ells". A més de posar-se en contacte amb ella, diu que li van oferir "tota l'ajuda possible que necessitàs", inclosa la psicològica.

stats