Successos
Societat 14/04/2023

Presó per a dos joves que atropellaren amb una moto un vianant per robar-li

Els fets van tenir lloc diumenge passat a Palma

ARA Balears
1 min
Dos agents de la Policia Nacional

PalmaUn jutjat ha decretat presó provisional per a dos joves, de 20 i 21 anys, detinguts per atropellar amb una moto una altra persona per robar-li i fugir. Segons ha informat la Policia Nacional, els fets van succeir la matinada de diumenge passat a Palma, quan un jove es dirigia al seu domicili parlant per telèfon. En un determinat moment, dos joves que anaven amb una motocicleta es van aturar i li van demanar que els donàs la cartera, el mòbil i tot el que dugués.

El jove va fugir corrents dels assaltants, que el van perseguir, un a peu i l'altre amb la moto. Segons el relat dels agents, el conductor del vehicle va atropellar la víctima i li va tornar a exigir que li entregàs tot el que duia. La víctima va aconseguir aixecar-se i va sortir novament corrents, moment en el qual va aparèixer l'altre jove. La víctima va caure i li van robar la cartera i el mòbil.

Els fets van ser posats en coneixement de la Policia, que van establir un dispositiu per trobar els presumptes lladres. Les patrulles van aconseguir localitzar la motocicleta, mentre fugien a tota velocitat sense respectar les normes de seguretat. En aquest punt, gairebé van impactar contra un vehicle en circulació.

Durant la fugida, van xocar contra un cotxe estacionat i van fugir a peu. Finalment, els agents van interceptar-los i els van detenir. Després de passar a disposició judicial, es va decretar presó provisional per als dos arrestats.

stats