Societat 25/04/2019

Presó sense fiança per als dos presumptes piròmans de Palma

El principal sospitós no ha declarat, mentre que l'altre li ha carregat tota la responsabilitat

A. Schnabel
1 min
66c4b8cd-711b-44e5-b984-67c1c7e6302f

PalmaPresó sense fiança per als dos detinguts pel darrer incendi de contenidors a Palma, que va calcinar quatre vehicles i va afectar la façana d'un edifici, cosa que posà en risc els residents de les primeres plantes. Tots dos han ingressat al centre penitenciari de Palma a primera hora de l'horabaixa d'aquest dijous.

Així ho ha decretat el jutjat de guàrdia, després que el principal sospitós s'hagi negat a declarar. El segon detingut, per la seva banda, ha carregat tota la responsabilitat al primer, el qual va ser gravat per una càmera de seguretat mentre llançava un mocador de paper amb flames a l'interior dels contenidors. L'altre va ser igualment captat per la mateixa càmera, però, segons fonts amb accés al cas, a l'enregistrament només es veu com passa l'encenedor a l'autor de les flames.

Als dos detinguts se'ls atribueix, de moment, la crema de nou contenidors i vuit vehicles i, a un d'ells, l'intent de cremar dos contenidors més. Diego Cazallas, el cap de la Unitat de Delictes Violents de la Policia Nacional, ha declarat que aquests dos homes podrien haver provocat una bona part dels focs intencionats: "Pensam que els fets més greus són provocats per persones d'un perfil idèntic als detinguts i per això investigarem si han causat més incendis", ha explicat a l'ARA Balears.

stats