Tribunals
Societat 12/05/2023

Presó sense fiança per a l'acusat de la mort d'una dona al passeig Marítim de Palma

La Guàrdia Civil el va detenir dimarts

ARA Balears
1 min
Els jutjats de Via Alemanya

PalmaEl Jutjat d'Instrucció número 4 de Palma ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home acusat de la mort d'una dona al passeig Marítim de Palma. L'home estava detingut des d'aquest dimarts i ja havia testificat davant la Guàrdia Civil, que l'ha traslladat aquest divendres matí als jutjats de l'avinguda d'Alemanya, on se li ha comunicat la presó provisional i posteriorment ha estat enviat a la presó.

La investigació es va iniciar quan una parella de turistes que passejava per la zona va localitzar el cos de la víctima. En concret, el cadàver va ser trobat surant a la mar, al costat d'un veler.

Tot i que en un primer moment la investigació apuntava que es podria tractar d'un suïcidi, la Guàrdia Civil va revisar les càmeres de seguretat i va descobrir que la dona havia estat a la zona acompanyada per un home. Aquesta circumstància provocà que el cas fes un gir i es començàs a investigar com un possible homicidi. Ara, quasi un any després, s'ha donat per tancada la investigació policial, que ha arribat a la conclusió que el detingut és l'assassí de la dona.

stats