Successos
Societat 16/04/2024

La Policia reconstrueix els fets amb la detinguda per l'assassinat a Sineu

La dona podria passar aquest dimarts a disposició judicial

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha fet aquest dimarts la reconstrucció dels fets que envolten l'assassinat a Sineu en què una dona de 51 anys va matar la seva tia, de 91. Segons han avançat mitjans locals, la presumpta autora del crim ha acompanyat els investigadors per explicar què va succeir i com es varen desenvolupar els fets. La detinguda podria passar aquest dimarts a disposició judicial.

La dona, que va ser detinguda diumenge, va confessar als agents haver assassinat la seva tia en un arravatament. Els agents s'han desplaçat al voltant de les 12.30 h al domicili on va tenir lloc el crim, al carrer de l'Alou del municipi.

Cal tenir en compte que diumenge la detinguda va cridar al SAMU 061 des de Palma sol·licitant un certificat de defunció per a la seva tia, assegurant que havia mort per causes naturals i que ja l'havia enterrat. Després d'aquesta trucada i les sospites que va desfermar, agents del cos policial varen acudir al seu domicili, on varen trobar el cadàver d'una dona d'edat avançada que presentava signes de violència i ferides d'arma blanca. A la confessió dels fets, la dona va negar haver planejat matar la seva tia.

Així mateix, la Policia Local de Sineu havia reconegut que la dona havia tingut conflictes amb els veïns. "Tenia mala relació amb ells. No hi havia cap denúncia formal, eren denúncies verbals. Passava de tant en tant i nosaltres veníem i fèiem la mediació", explica un dels agents en declaracions a l'informatiu de l'IB3, qui assenyala que els policies no havien vist mai la víctima, ja que aparentment vivia a Palma i sempre que es personaven a l'habitatge només hi havia la presumpta agressora.

stats