Societat 15/02/2019

Operació policial contra el narcotràfic i la immigració irregular a Son Gotleu

Han detingut quatre persones i han tancat dos locals per irregularitats greus

M.c.
1 min
Operació contra el  narcotràfic a Son Gotleu

PalmaA les 17 h d'aquest divendres, agents de la Policia Nacional amb la col·laboració d'agents de la Policia Local de Palma, en el Marc de l'operació 'Warrior', han muntat un dispositiu en la barriada de Son Gotleu. El dispositiu era contra el tràfic de drogues, identificació d'estrangers en situació irregular i control d'establiments, entre altres actuacions.

A l'operació hi ha hagut agents dels dos cossos entre els quals també es trobaven gossos per rastrejar, policia judicial, estrangeria, policia científica i mitjans aeris, entre d'altres.

En total s'han registrat 3 domicilis i 10 locals de la zona i han confiscat diferents tipus de droga, com la maria i l'haixix, que estaven destinats a la venda. En total s'han detingut quatre persones, dues per reclamació judicial i dues més per un delicte contra la salut pública.

També s'han aixecat nou actes de substàncies estupefaents i 23 actes per infracció a la llei d'activitats, sanitat, mesures de seguretat i contra la propietat industrial. Dels 10 locals, dos han estat precintats per infraccions molt greus. A més, s'han identificat 18 persones estrangeres de les quals 7 es troben en situació irregular.

En el marc de l'"operació Warrior", la policia actua contra el narcotràfic però també duu a terme identificació d'estrangers en situació irregular i control d'establiments. El dispositiu policial ha començat entorn de les 17.00 hores, segons ha informat la Policia Nacional.

stats