Societat 14/10/2019

L'IMAS i l'Ajuntament de Palma fan palès el seu compromís en la lluita contra la pobresa

Ambdues institucions han penjat un cartell per reivindicar que cal posar fi a aquesta xacra

Ara Balears
1 min
Victòria Maldi, al pregó de la Xarxa d'inclusió de les Illes Balears

PalmaLa Xarxa per la Inclusió ha donat el sus a la Setmana de la Lluita contra la Pobresa penjant una bandera a l'edifici de l'Ajuntament de Palma i una altra a l'IMAS, amb l’objectiu de reivindicar la necessitat de posar fi a la pobresa a les nostres illes.

Enguany ha estat la presentadora i cantant Victòria Maldi l'encarregada de fer arribar el missatge d'EAPN-Illes Balears. Maldi ha destacat que la pobresa és un problema transversal que afecta tot el conjunt de la societat de les Illes Balears i ha recordat que posar fi a aquesta xacra social passa per ser més solidaris i inclusius. Així mateix, ha incidit que per erradicar la pobresa i l’exclusió social cal el compromís no només de les administracions públiques, sinó de tota la ciutadania perquè només així s’aconseguirà una societat més justa i equitativa.

Cal destacar que aquesta ha estat la primera activitat prevista per a la Setmana per la Lluita contra la Pobresa, que es perllongarà fins dia 17 d’octubre, Dia internacional de la lluita contra la pobresa, amb la presentació de l’Informe sobre l’Estat de la Pobresa al Parlament de les Illes Balears i amb la Festa per la Inclusió a la plaça d’Espanya, on hi haurà tallers infantils, paradetes de comerç just, una batucada reivindicativa i, com a cloenda, la lectura del 'Manifest per la inclusió' a càrrec de Margalida Jordà, Presidenta d’EAPN-Illes Balears.

En l'acte d'aquest dilluns hi han participat la presidenta d’EAPN-Illes Balears, Margalida Jordà, i tots els representants de les entitats que integren la Xarxa per la Inclusió, així com del batle de Palma, José Hila, i el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera.

stats