Societat 21/11/2018

Pimeco denuncia que el Black Friday perjudica la petita empresa

Toni Fuster ha assegurat que aquestes promocions provoquen un descens del 15% de les vendes

Ara Balears
1 min
Imatge del Black Friday a Media Markt

PalmaEl president de l'associació del petit i mitjà comerç de Palma (Pimeco), Toni Fuster, ha assegurat que promocions com el Black Friday o la Black Week "han destruït les rebaixes del petit comerç" i "han posat de manifest que els grans comerciants fan sempre el que volen".

Fuster ha dit, segons l'agència Efe, que "aquesta festa del descompte, que en principi havia de durar un dia o dos, s'ha convertit en una promoció que dura diverses setmanes i això, evidentment, perjudica de manera molt greu el petit comerç". "Com no pot ser d'una altra manera, Pimeco participarà en aquest invent, però el nostre marge de descompte no pot equiparar-se al dels grans magatzems", ha insistit Toni Fuster.

"Sempre hem dit que per als petits i mitjans comerciants de Palma, les rebaixes de després de les festes nadalenques eren ideals. Volem tornar a això", ha indicat el president de Pimeco. "Aquests Black Friday, Black Week o com sigui que es diuen provoquen que, fins i tot en època de rebaixes, els petits comerços tinguem un 15% de descens de les vendes", ha sentenciat Fuster.

stats