Societat 06/09/2018

Les patronals del comerç retiren les accions judicials contra Aligi Molina

El regidor afirma en una piulada: "Em sap greu honestament que alguns comerciants s'hagin pogut sentir ofesos en tota aquesta polèmica"

Ara Balears
1 min
El regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina.

PalmaLes quatre patronals del comerç, Afedeco, Pimeco, PIMEM i CAEB, han afirmat aquest dijous en un comunicat que accepten les "disculpes" del regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina.

Les entitats havien anunciat que presentarien una querella contra el regidor per les paraules difoses a les xarxes amb relació a la venda ambulant i que han generat una gran polèmica durant les darreres setmanes. En el missatge, que va publicar el 17 d'agost, Molina va afirmar que "la campanya contra el top manta és simplement una acció racista per construir un boc expiatori".

Afedeco, Pimeco, PIMEM i CAEB asseguren ara que, davant les declaracions publicades pel regidor aquest dijous en el compte de Twitter, n'accepten les disculpes i retiren les accions judicials i la petició de dimissió i cessament.

Aquesta reunió ha servit, doncs, per posar punt final a la polèmica. Les entitats afirmen que l'objectiu és "evitar un ús partidista d'un tema tan sensible per al petit comerç com és la venda ambulant il·legal". Així mateix, destaquen que continuaran en la seva lluita per erradicar aquesta pràctica i demanen la col·laboració de les institucions i el seu suport per aconseguir aquest objectiu.

stats