Societat 18/11/2020

El batle de Palma visita dos forns de la ciutat per donar suport a la Ruta del Llonguet

Un total de 35 establiments participen d'aquesta cita, que va començar el dimecres 21 d'octubre i es perllongarà fins al pròxim 16 de desembre

Ara Balears
1 min
El batle de Palma, José Hila, durant la visita al forn Pane Nostro.

PalmaEl batle de Palma, José Hila; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero; el director general de Comerç, Fabrizio di Giacomo, i el president de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes, Pep Magraner, han visitat aquest dimecres diferents establiments que participen en l'edició d'enguany de la Ruta del Llonguet com a mostra de suport al petit comerç. En concret han visitat el forn de Santo Cristo, ubicat a la plaça del Marquès de Palmer, i de Pane Nostro, a la plaça Nova de la Ferreria, on han tastat alguns dels panets que s'oferien aquest dimecres a la ruta.

Cal recordar que enguany un total de 35 forns de Palma participen en aquesta cita, que va començar el dimecres 21 d'octubre i es perllongarà fins al 16 de desembre. Un any més se n'ha mantingut el preu i s'ofereix cada dimecres un entrepà de llonguet diferent amb una beguda per un preu tancat de tres euros.

Com a novetat, enguany els ciutadans podran consultar quins són els forns inscrits a través d'una aplicació de la marca 'Pa d'aquí, forn i tradició. Aquesta app permet també geolocalitzar els forns i conèixer les dades de contacte de cada un, l'horari de venda i les especialitats de cada establiment. A més, dona informació de la marca i les tipologies de pans considerats tradicionals a les Balears.

stats