Societat 29/04/2022

Palma acollirà dissabte una mostra de videojocs en català

Es farà aquest dissabte en el marc de Mallorca Game, a la seu de l’EDIB

ARA Balears
1 min
Cartell de la mostra de videojocs en català.

PalmaLa convenció més gran de vídeojocs a les Balears, el Mallorca Game, acollirà una mostra de jocs en català aquest dissabte entre les 10 i les 19 h a la seu de l’EDIB, a Palma. Aquesta activitat, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística, disposarà d’un estand a la convenció i estarà oberta a totes les edats i a tothom, tant usuaris habituals de videojocs com persones que vulguin descobrir-los.

La mostra de videojocs en català es fa en col·laboració amb l’EDIB i amb Gaming.cat, la comunitat d’aficionats i desenvolupadors de videojocs que cerca fer créixer l’ús del català en aquest àmbit. Cal recordar que el mes de desembre passat la Direcció General de Política Lingüística ja va organitzar diferents mostres de videojocs en català arreu de les Illes. En aquesta ocasió, s’hi han afegit els quatre guanyadors dels premis GamingCat 2021, que premien els millors videojocs en català de l’any, amb la qual cosa es mostraran un total de 17 videojocs.

A més, en el Mallorca Game s’hi podran trobar màquines recreatives i consoles antigues, tallers per a infants i una sala de realitat virtual. Es podrà participar en concursos i hi haurà presents empreses del sector, desenvolupadors i youtubers.

stats