Societat 22/02/2019

Els detinguts per tràfic de droga organitzaven viatges de pasteres a Mallorca des d'Algèria

La Guàrdia Civil va posar en marxa aquest operatiu en diferents punts de l'illa, com Palma i sa Pobla

M. C.
1 min
Imatges de l'operació contra el tràfic de drogues.

PalmaLa Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal a Mallorca que suposadament es dedicava a dur en pasteres immigrants des d'Algèria fins a les costes de les Balears els darrers anys.

Els investigadors varen detenir aquest divendres set persones després de practicar sis escorcolls domiciliaris a Palma, Inca i sa Pobla durant una gran operació policial. Els agents varen confiscar documentació falsificada, unes mil plantes de marihuana i abundants efectes procedents de robatoris, com bicicletes de gran valor, televisors i altres aparells electrònics.

Els detinguts per tràfic de droga organitzaven viatges de pasteres a Mallorca des d'Algèria

Els sospitosos estan acusats de delictes contra els drets de ciutadans estrangers, falsificació documental, usurpació de béns, tràfic de drogues, robatori i encobriment.

La Guàrdia Civil iniciava a finals de l'any 2017 una operació relacionada amb el tràfic de drogues i robatoris que afectaven diverses localitats de la Part Forana de l'illa de Mallorca. Arran d'aquestes primeres indagacions, els investigadors varen detectar que es tractava d'una organització dedicada també a dirigir l'arribada d'immigrants il·legals entre el nord d'Àfrica i les Balears.

stats