La circulació es reduirà a tres carrils a les Avingudes per les obres d'EMAYA

L'empresa ha informat que aquestes obres s'han retardat per provocar "molèsties mínimes" en el trànsit i que tindran una durada de dos mesos 

La circulació en direcció a la plaça d'Espanya des de l'avinguda d'Alexandre Rosselló a Palma es reduirà a tres carrils a partir d'aquest dimarts per l'inici d'una obra de rehabilitació de la xarxa de sanejament d'aigües residuals, segons ha informat EMAYA.

L'empresa municipal ha informat que aquesta intervenció forma part d'un projecte més ampli que inclou actuacions que ja han estat executades, relacionades amb la depuració i per evitar abocaments a les platges.

A més, ha explicat que l'obra es va retardar perquè calia esperar que arribàs una època seca, a l'estiu, fora del període escolar, amb la condició de provocar molèsties "mínimes" al trànsit. Està previst que el període d'execució sigui de dos mesos, per la qual cosa finalitzarà abans de l'inici del proper curs.

EMAYA ha destacat que es tracta d'una obra "complexa", ja que es treballarà en un recinte confinat, a una profunditat de sis o set metres, i ha indicat que l'objectiu de l'obra és reparar la solera de la galeria de la xarxa de clavegueram en un tram de 133 metres. El pressupost de l'actuació és de 132.905 euros.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF