Societat 20/07/2022

Obertes les inscripcions per la XIII Mostra de Cuina Menorquina

L'objectiu és potenciar el producte local i les receptes tradicionals

Iván Martín
1 min
Moment de la presentació a Son Granot.

MAÓL'Associació d'Hostaleria i Restauració de Menorca ha obert el procés per participar en la XIII Mostra de Cuina Menorquina, que es durà a terme del 16 de setembre al 2 d'octubre a l'illa.

La iniciativa ha estat presentada aquest dimecres a l'agroturisme de Son Granot, i ha comptat amb la participació de membres de l'associació i del Consell de Menorca. El president de l'entitat restauradora, José Bosch, confia superar la participació de l'any passat: "Fem una crida per tal que residents i visitants tinguin a prop un restaurant que hi participi, i confiem disposar de més restaurants i qualitat".

L'objectiu de la Mostra és potenciar el producte local i les receptes tradicionals, a través d'una cuina innovadora elaborada amb producte de quilòmetre zero i de temporada. Els restaurants que hi participaran prepararan dos menús: el 'Mostra', que tindrà un preu de 20 euros, i el 'Gastronòmic', on serà cada establiment qui decideixi el preu. A més, el setembre, i gràcies a la col·laboració de Baleària, es faran dues presentacions, una a Mallorca i l'altra a Menorca, per apropar la Mosta als usuaris dels ports.

stats