Accident mortal
Societat 21/08/2023

Mor un jove de 25 anys a Formentera després de xocar frontalment amb un cotxe

L'acompanyant hi ha resultat ferida i està estable

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061 a les Balears.

PalmaUn jove de 25 anys ha mort aquest dilluns de matinada a Formentera en un accident frontal amb un vehicle tipus ranxera. Segons ha informat el Consell Insular, l'avís de l'112 s'ha rebut aquest dilluns a les 4.45 hores, quan dos vehicles han col·lidit prop de l'encreuament del Ca Marí. Per part seva, el SAMU 061 ha explicat que en l'accident hi ha hagut un xoc frontal entre dos turismes en un revolt.

En un dels vehicles hi viatjaven dos joves, un home i una dona de 25 anys, i a l'altre hi viatjava un home de 29 anys. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre bombers amb un autobomba que han hagut de treure el conductor d'un dels vehicles que ha mort al lloc. També hi han acudit una ambulància medicalitzada del 061 i una de Suport Vital Bàsic. El conductor ha resultat ferit greu i ha mort a l'acte.

La copilot del mateix turisme està estable amb politraumatismes. També el conductor de la ranxera està estable amb politraumatismes. Ambdós han estat traslladats a l'hospital. El Consell ha informat que sobre les 7.30 hores els bombers s'han retirat del lloc.

El jove de 29 anys ferit en l'accident mortal ocorregut aquest dilluns a Formentera ha rebut l'alta, mentre que la jove de 25 anys, també ferida en el sinistre, continua en observació, segons ha informat l'Àrea de Salut de les Pitiüses.

stats