Societat 17/06/2018

Un home mata la seva dona a trets a Granada

La dona, de 43 anys, ha mort a l'hospital on dissabte va arribar en estat crític després dels trets

Efe
2 min
L'habitatge on vivia la dona morta i el seu marit a Guadahortuna

GranadaLa dona de 43 anys a qui el seu marit va disparar dues vegades dissabte al costat del domicili de la parella a Guadahortuna (Granada) ha mort aquest diumenge a la tarda al centre hospitalari en què estava ingressada en estat crític. Segons han informat a l'agència Efe fonts sanitàries, la dona no ha superat les lesions provocades pels dos impactes de bala que va rebre ahir a l'estómac i el cap.

La víctima va ser traslladada en helicòpter fins al centre de traumatologia de l'Hospital Virgen de las Nieves, on va ser intervinguda, i va estar a la unitat de cures intensives (UCI) fins a la seva defunció. Els fets van tenir lloc abans de les dues de la tarda d'ahir quan, per causes que es desconeixen, el marit de la víctima li va disparar dues vegades al carrer Ocón de Guadahortuna, a prop de l'habitatge conjugal.

L'home, de 53 anys i sense antecedents policials, va ser detingut al mateix municipi pocs minuts després de disparar a la seva dona, amb la qual té tres fills i amb qui de vegades interrompien la convivència per disputes.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a Efe que no existien denúncies prèvies per violència de gènere ni antecedents per agressions, tot i que sí un requeriment fa anys, un episodi de disputes que va provocar una trucada dels veïns, però després del qual no es va formalitzar cap denúncia. El detingut és a la comandància de la capital detingut pels delictes de tinença il·lícita d'armes i, ara, per homicidi.

La Guàrdia Civil ha apuntat, a més, que continua amb les diligències, per la qual cosa el marit de la víctima no passarà a disposició judicial previsiblement fins dimarts que ve.

stats